MITE

Szezonkezdés

Sziasztok! Lassan indul a szezon. Az edzések augusztus 21- től indulnak , minden korosztálynak az edzők kifogják írni az edzés napokat.

Előtte , augusztus 14-18 között napközis tábort szervezünk. A tábor rávezető a szezonra, hogy a gyerekek kicsit „rákészültebben” érkezzenek a korosztályos edzésekre.

Programok: – Napi két edzés, – egy nap ( valószínűleg csütörtök ) Lipóton – PS bajnokság, teqball bajnokság az ebéd utáni szünetekben.

A részvételi díj : 14000 Ft, amely ebéd, az uzsonna és a lipóti utazás, belépő, ebéd árát tartalmazza. Ha egy családból két vagy több gyerek érdekelt , a második , harmadik, negyedik, , stb. az ár felét fizeti.

Jelentkezni a facén , a saját csoportban lehet, illetve emailen a mite2006@gmail.com címen. Amit hozni kell: váltó ruha, papucs, törülköző. Befizetés és érkezés a táborba: 08. 14. hétfő: 07:30 – 09:00. Itt kell kitölteni a gyerekek egészségi állapotára vonatkozó kötelező kérdőívet is. Ha kérdésetek van hívjatok a 30-4558632 számon, vagy írjatok a megadott email címen.

További jó pihenést: Tiba Zoltán

Hozzászólás